Vilka dejtingsajter har flest aktiva användare?

Svenska dejtingsejtar

Är du intresserad av vilka som är de bästa dejtingsajterna för singlar i Sverige just nu? Vilka är de mest populära? Det finns ett antal saker du bör ta hänsyn till när du väljer en dejtingsida som erbjuder en seriös och pålitlig tjänst. Här undersöker vi närmare de dejtingsidor som har flest aktiva användare i Sverige, så att du kan avgöra vilken som är bäst för dig.

Tinder

Det är ingen tvekan om att Tinder är det mest populära mediet för att hitta en dejt. Med över 700 000 användare i Sverige, varav majoriteten är i åldrarna 20-30 år, har Tinder gjort det enkelt för personer att hitta dejter. Men ibland kan det leda till ett stort utbud som kan skapa en konkurrenssituation. Många använder Tinder för att få likes som ett sätt att höja sitt eget självförtroende, vilket kan kan tolkas som att tjänsten är på den mer oseriösa sidan av spektrumet. 

Inga personlighetstester utförs på Tinder, utan det handlar om att ditt första intryck ska vara det bästa med attraktiva bilder och en personlig bio. Det kan verka som en ytlig dejtingsida, men det betyder inte att det inte finns kärlek där. Med så många aktiva användare finns det garanterat någonting för alla!

Match

Match har länge varit en av Sveriges ledande dejtingsajter och toppar fortfarande listan över de mest populära och aktiva dejtingsajterna. På Match finns det ett brett urval av medlemmar från olika åldersgrupper, vanligen mellan 25 och 55 år.

På Matchs informella Matchkvällar har du möjligheten att träffa och lära känna singlar som söker romantik. Att välja ett event som är anpassat efter dina intressen ökar chansen att du hittar någon som gillar samma saker som du.

Om du föredrar att använda dig av mobiltelefon, kan du ladda ner deras app som fungerar exakt lika bra som hemsidan. Genom att använda appen kan du bläddra igenom olika profiler och ta kontakt med dem om du tycker att det verkar intressant – inget svajpande behövs!

Elitsinglar

Elitsinglar är en seriös dejtingtjänst som vänder sig till personer med en högre utbildning och i åldrarna 35–55 år. När du skapar din profil möts du av ett omfattande personlighetstest som ställer en hel del frågor. Utifrån resultatet av ditt test matchar Elitsinglar dig med andra singlar dagligen.

Gratisversionen ger dig begränsade funktioner. Du får inte se andras bilder och har begränsade möjligheter att skriva meddelanden. Om du letar efter en seriös dejtingsida med en tydlig målgrupp måste du vara beredd att betala.

Mötesplatsen

Mötesplatsen är en riktig veteran inom den digitala dejtingvärlden. De erbjuder en trygg och enkel upplevelse för seriösa singlar, där alla profiler och bilder granskas manuellt för att minska risken för bedrägeri. Om det mot förmodan skulle uppstå några problem kan du alltid kontakta deras svenskspråkiga kundtjänst.

Du har kontroll över vilken information du vill dela med någon annan och vem du ska kontakta. Vår avancerade och forskningsbaserade algoritm strävar efter att hitta en partner som kan ge dig lycka och ett hållbart förhållande.

Ourtime

OurTime dejting i Sverige

Ourtime är en dejtingsida som är speciellt utformad för singlar som är 50+ år. Vi erbjuder en trygg och användarvänlig miljö där 50-plussare kan träffa nya kontakter och hitta kärlek. Vi förstår att det kan vara lite skrämmande att börja med nätdejting och att det kanske kan vara svårt att veta vad man ska göra. Därför hjälper vi till att guida dig hela vägen genom att föreslå nya kontakter som delar samma intressen som du.

Här erbjuds det gruppaktiviteter som gör det möjligt att träffa nya människor, precis som på Match. Alla bilder som laddas upp kontrolleras manuellt för att säkerställa att de stämmer överens med profilen. Om någon skulle störa dig finns det möjlighet att blockera dem.

Var extra försiktig och observera om någon som frågar efter personlig information eller betalningar från äldre personer. Om du misstänker att någon pratar eller agerar på ett misstänkt sätt, rapportera det omedelbart till Ourtime, så att de kan ta itu med situationen och hålla sidan säker.

Hur kan man ha framgång med online dejting?

Om du ska använda en dejtingtjänst är det viktigt att skapa en bra profil och ta vissa försiktighetsåtgärder. Se till att ta med fina bilder och en tilltalande text, så att din profil sticker ut. Det kan finnas mycket konkurrens på dejtingsidorna, så det är viktigt att göra allt för att få din profil så bra som möjligt. De flesta dejtingsidorna ger stöd och hjälp för att du ska uppnå det.

Var uppmärksam på vad du skriver när du kontaktar andra medlemmar. Försök att hålla det så enkelt och lättläst som möjligt, ställ frågor och ta upp både roliga och seriösa ämnen. Se till att hålla en bra balans så att samtalet blir intressant och flirtigt.

Annonsering

Smartdejt.se är en webbplats som ger användarna en jämförelse av olika dejtingsajter, tillsammans med objektiva recensioner av dessa.

För att kunna upprätthålla och vidareutveckla vår sajt måste vi täcka upp de kostnader som är förknippade med att driva den, samt gå med vinst. Därför har vi infört en hänvisningspolicy som ger oss en hänvisningshonorar om vi hänvisar en person till en dejtingsajt som sedan registrerar sig och/eller köper en prenumeration.