Recension av Victoria Milan

Victoria Milan är en webbplats som är lämplig för en hastig romans

Vad vi tyckte om.

  • En webbplats för dejting som är speciell
  • Lämplig för en kort romans
  • Svårt många svenskar är medlemmar
  • En datingside i Norge

Egenskaper

  • Bäst lämpad för: Casual dating
  • Gratis version: Ja
  • Premiumversion: Ja. 299 kr per månad
  • Distribution: 55% kvinnor och 45% män
  • Största nackdelen: Något oetiskt koncept

Victoria Milan är en dejtingsajt som sticker ut från mängden på grund av att den inte följer traditionella ramar. Det är kanske det som har bidragit till dess enorma framgång under de senaste åren, eftersom människor föredrar dejtingsajter som erbjuder ett större antal alternativ. Detta inkluderar dejtingsidor för personer med olika religiösa åsikter, dejting för olika intressen eller tjänster för personer med akademisk bakgrund, och mer.

Vi undersöker idag en dejtingsajt som är ett resultat av den nya utvecklingen. Den syftar inte till personer med speciella kvalifikationer eller specifika ämnen som intresse, utan snarare människor som önskar ett otrohetsförhållande. Trots detta okonventionella fokus har Victoria Milan redan uppnått en anmärkningsvärd användarbas. Plattformen har mött stort intresse både nationellt i Sverige och internationellt.

Victoria Milan har uppnått framgång genom att erbjuda ett okonventionellt alternativ till andra, mer traditionella dejtingsajter. De annonserar att gifta personer kan hitta en hemlig partner för att inleda en affär. Hemsidan är specialiserad på att hålla användarnas aktivitet hemlig, för att skydda användarnas integritet, eftersom de flesta som letar efter en sådan relation vill hålla det hemligt.

Det kommer inte att vara årligt att du har blivit medlem på Victoria Milan om du tittar på användarens utdrag. För att skydda användarnas integritet har Victoria Milan använt sig av ett osynligt namn för alla betalningar. På hemsidan har medlemmar också tillgång till ett hemligt bildgalleri som bara de med specifik tillgång kan se.

Många väljer att bli medlemmar på Victoria Milan för att ha fler än en relation. För att inte väcka uppmärksamhet hos vänner och familj håller de detta för sig själva. I vår recension av Victoria Milan kommer vi att fokusera på hur man kan utnyttja relaterade funktioner och hur sajten kan vara användbar för att finna en partner.

General information om Victoria Milan

Victoria Milan webbplats

Under de senaste åren har Victoria Milan och det koncept som ligger bakom sajten väckt stor uppmärksamhet och fått mycket popularitet. Många efterfrågar spänning och hemlighetsmakeri i vardagen, något som de kanske inte får inom deras relation. Victoria Milan lovar att ge detta genom att uppmuntra till affärer med andra som befinner sig i samma läge. Det finns flera olika sätt att använda den här typen av dejtingsajter, beroende på vem du är och vad du söker.

För de som är singlar är det första alternativet ett bra sätt att träffa nya människor och ha icke-förpliktande relationer. Om du däremot redan är i ett förhållande, kan Victoria Milan erbjuda dig möjligheten att få lite extra spänning genom att inleda en otrohetsaffär eller en öppen relation. Det är det senare alternativet som de fokuserar på att leverera.

Många kan fantasera om att involvera andra personer i sängen, och lyckligtvis är din partner ibland intresserad. Då är det enkelt att göra detta utan att dölja något. På den andra sidan är Victoria Milan en mycket professionell tjänst i att skydda privat information. Därför säkrar plattformen möten för män och kvinnor i seriösa relationer.

Efter att du har registrerat dig får du möjlighet att obegränsat söka efter din drömpartner inom Victoria Milans databas. Det är många nya användare som är förvånade över att de har möjlighet att använda filter för att hitta den perfekta matchningen. Om du hittar någon som du gillar på webbplatsen och de gillar dig tillbaka, har ni möjlighet att ge varandra tillgång till privata bilder. Plattformen erbjuder också ett forum, vilket är unikt jämfört med andra dejtingstjänster.

Här finner du nyttig information om hemliga frågor, förhållanden och mer. Du kan också ta del av forskning och förklaringar om varför människor är otrogna och varför många tror att det är en naturlig del av den mänskliga instinkten. Victoria Milan tar verkligen dejting på allvar, och plattformen är en av de ledande inom sitt område.

Vilka är mest lämpliga att använda Victoria Milan?

Många användare har haft ett bra bemötande av Victoria Milan. Plattformen är lättnavigerad och har en vacker design. Kategorin "bilder" är speciellt utmärkt, där du kan hitta instruktioner om hur du laddar upp privata bilder anonymt och på ett säkert sätt. Webbplatsen erbjuder även bildredigeringsverktyg och filter för att förbättra deras utseende.

Du kan välja att dela specifika bilder med varje användare och fylla i olika detaljer om dig själv, som om du har piercingar, tatueringar, din utbildning och vad du gillar i sängen. Trots detta tror vi att de flesta får ett tillfredsställande intryck bara genom att se bilder av sin partner.

Victoria Milan är perfekt för dig som är inne i en öppen relation eller letar efter något hemligt. Oavsett vilka fantasier du har, inom eller utanför din relation, har du möjlighet att utforska dem här. På Victoria Milan är du alltid välkommen och ingen kommer döma dig för vilken typ av relation du har eller vad du söker.

Online-dating har utvecklats enormt under åren och blivit mycket uppskattat. I början räckte det med ett par allmänna dejtingsajter, men eftersom online-dating har blivit så omtyckt har fler typer av dejtingsajter börjat dyka upp. Det har lett till att många nya, kreativa idéer har kommit fram.

Behovet av dejtingsajter för alla sexuella läggningar för att alla ska känna sig välkomna ledde till utvecklingen av unika dejtingsajter som fokuserade på specifika grupper, såsom akademiker. Som ett resultat av denna omläggning skapades Victoria Milan, som är baserad på otrohetsaffärer och har blivit uppmärksammad och uppskattad i det moderna samhället.

Antalet medlemmar/aktivitet

Victoria Milan grundades år 2010 i Norge. Sedan dess har tjänsten utvecklats och blivit Sveriges största dejtingsajt för otrohetsaffärer och hemliga relationer på Internet. Idag har plattformen cirka 3,2 miljoner användare över hela världen, fördelade på 19 olika länder. Av dessa är ca 300 000 från Sverige. Användarantalet ökar ständigt och kommer att vara högre när du läser denna recension.

Ett av de största bekymren som många upplever när de registrerar sig på en dejtingsajt som Victoria Milan är säkerhet. Det ryktas om att det finns falska profiler som inte representerar riktiga personer. När vi undersökte sajten upptäckte vi dock att det inte fanns några falska profiler. Vi har heller inte stött på några inaktiva medlemmar, vilket är ovanligt för denna typ av webbplats.

Victoria Milan är den tydliga valmöjligheten för dem som söker hemliga relationer och flörtar. Eftersom antalet medlemmar som använder dejtingsajten inom nischmarknaden är mycket högt, är det uppenbart att de har lyckats med att uppfylla ett behov hos många som inte är helt nöjda med sina äktenskap. I dag är det tyvärr fler äktenskap som slutar i skilsmässa än tidigare, och det är därför att Victoria Milan kan hjälpa till att fylla luckan som uppstår.

Efter att ha registrerat dig och fyllt i grundläggande information om dig själv samt laddat upp foton, har du möjlighet att få dina första partnerförslag från Victoria Milan. Du kan testa sajten gratis genom att skapa en profil och söka på hemsidan utan att spendera några pengar. Om du dock vill kontakta en eller flera medlemmar på hemsidan, måste du betala för ett medlemskap.

Funktioner av olika applikationer

Victoria Milan erbjuder en mängd intressanta funktioner som en del av sin dejtingtjänst. De följande funktionerna är särskilt imponerande:

Du har möjligheten att hitta någon som exakt matchar dina preferenser via filtret högst upp på startsidan. Där kan du välja olika sökparametrar som ålder, geografiska läge, etc. Så exempelvis, om du vill träffa kvinnor mellan 25 och 30 år som bor i Stockholm, så kan du göra just det.

På denna sajt finns det en annan anmärkningsvärd funktion som gör att du kan spara dina favoriter. Det är praktiskt om man inte vill kontakta dem direkt utan vänta tills man är redo, att först titta igenom profilerna och sedan se till att de som man önskar spara placeras i ens favoriter.

Att få åtkomst till din favoritmapp är bekvämt och en funktion som uppskattas stort av användare på Victoria Milan, och något andra dejtingsajter kan ta lärdom av. Design och funktionalitet är ofta viktigare än innehållet när det kommer till webbsurfning.

Det är mycket uppskattat att Victoria Milan ger sina användare möjlighet att ladda upp bilder och skriva lite om sig själva. Det är inte obligatoriskt att göra detta, vilket är förståeligt med tanke på hemsidans syfte. Trots det är det ändå trevligt att veta att många av sajtens medlemmar väljer att dela information om sig själva. Det gör det lättare för dig att få kontakt med någon du gillar.

Skapa ett konto

Anmälan till Victoria Milan

När du först besöker Victoria Milans hemsida möts du av en mängd spännande bilder och uppmaningar om vad sajten kan erbjuda. Men att hitta knappen för att skapa en profil är inte lätt. Det är vanligt att man ser en "skapa konto"-knapp när man går in på en dejtingsajt. Det är överraskande att man inte hittar detta på Victoria Milan.

De flesta webbplatser vill så klart få så många personer som möjligt att skapa ett konto hos dem. Ett sätt att få användare att registrera sig är att göra processen enkel och tydlig. Victoria Milan har dock valt en annan strategi. Det kan verka som att de saknar kunskap, men det är faktiskt tvärtom.

När du börjar fundera över varför dejtingsidan har valt den här vägen, inser du att hela deras koncept handlar om att vara diskret och mystisk. Det är därför inte direkt uppenbart när man först tittar på sajten hur man skapar en profil. En knapp som skriker "registrera dig här!" skulle inte få hemsidan att se hemlighetsfull ut.

Ju mer du tittar på hemsidan, desto bättre förstår du konceptet som Victoria Milan har. I stället för den traditionella knappen som säger "registrera dig här!" har de en knapp som säger "gå med anonymt" och en knapp som står "se dina matchningar!". Genom att använda dessa specifika knappar skapar de mycket mer intresse hos människor som letar efter hemliga relationer och gör ett bra jobb.

Kostnad

Victoria Milan har skapat tre olika medlemskap, med varierande priser och förmåner. De har ingen specifik namngeving för dessa, men de erbjuder unika paket som är anpassade för olika behov.

Det första medlemskapet är ett 3-månaderspaket som kostar inte mer än 299 kr per månad. Det ger följande fördelar: möjligheten att skicka och läsa meddelanden, se vem som har besökt profilen och vem som har flirtat och skickat gåvor. Det nästa medlemskapet är ett 6-månaderspaket som har samma fördelar som 3-månaderspaketet, plus 500 gratis krediter.

Du kan använda dessa krediter för att få digitala gåvor till personer som du tycker om. En sådan present kan vara en virtuell ros. Många som använder denna plattform uppskattar att få sådana gåvor då och då. De som investerar lite extra krediter får en tydlig fördel här.

Om du vill ha ett abonnemang som binder dig längre än 6 månader, så kan du välja det 12-månaderspaketet som kostar bara 199 kr. per månad. Det är det billigaste alternativet, men det ger dig dessutom 1000 krediter gratis att använda för att skicka presenter till användare som fångar ditt intresse.

Kundsupport

Eftersom Victoria Milan är den största dejtingsajten inom sin nisch är det viktigt att erbjuda en utmärkt kundservice. Användare av denna dejtingsajt kommer troligen att betrakta sin dejtingupplevelse på ett mer seriöst sätt än de som dejtar på mer traditionella plattformar. Det finns dock många skadliga dejtingsidor som lämnar löften som de inte kan uppfylla. Viktoria Milan är ett föredöme som säkerställer att dessa bedrägerier inte händer.

Victoria Milan lägger fokus på att göra det möjligt för personer att ha affärer och hemliga relationer. Kundservice är anonym och effektiv, och erbjuds via e-post eller kontaktformulär, men telefonstöd finns inte. Detta är inte ovanligt för dejtingwebbplatser, men Victoria Milan har ett medvetet val att inte inkludera det baserat på deras inriktning på hemlig dejting.

Fördelen med Victoria Milan är att det är mycket ovanligt att användare behöver använda telefonstöd när de använder dejtingsajten. Det här är särskilt sant om andra former av kundstöd erbjuds och är effektiva. Om du skickar en fråga eller ett klagomål till plattformen så kommer du att få svar från en representant inom kort. Det tar vanligtvis inte mer än ett par dagar.

Victoria Milans kundsupport står i centrum när det kommer till deras fokus på integritet och hemliga affärer. Det betyder dock inte att deras kundsupport är ineffektiv eller att det tar veckor att få svar. All kontakt du har med kundtjänsten kommer att vara så diskret som möjligt mellan användare och kundtjänstpersonal.

Victoria Milan står sig jämfört med andra dejtingsidor

Vid test av dejtingsajter är det viktigt att jämföra de olika alternativen. Utan en sådan jämförelse är ett test inte så användbart. Victoria Milan är en unik dejtingtjänst, som inte är lätt att jämföra med andra. Trots detta ska vi försöka göra det ändå.

Många påstår att andra dejtingsajter som Match.com eller C-Date har fler användare och är bättre. Det glöms ofta bort att Victoria Milan är en nischplats, som har ett specifikt mål. Därför är det inte realistiskt att Victoria Milan skulle ha så många användare som Match.com, eftersom det är en plattform som endast riktar sig till en begränsad grupp.

Om du söker efter en dejtingsajt som är allmän så är Victoria Milan inte det bästa valet för dig. I sådana fall är webbplatser som Match, C-Date, ElitSinglar och andra liknande sajter bättre lämpade. Men om du är medlem i den målgrupp som Victoria Milan tar sikte på kommer du att uppskatta tjänsten. Victoria Milan är främst avsedd för de som är ute efter en flirt eller ett kortvarigt förhållande. Därför kan man jämföra betyget av sajten med till exempel C-Date.

När det kommer till de olika typerna av användare som finns på Victoria Milan jämfört med andra dejtingsajter är det klart att hemsidan kanske inte uppfattas som särskilt seriös. Det är nämligen så att de som använder denna tjänst oftast inte är ute efter något mer än en snabb flirt. Men detta är just det som Victoria Milan marknadsför och vad deras användare vill ha och för att beakta detta kan vi inte ge hemsidan ett lägre betyg.

Sista bedömningen

När man tittar närmare på det är Victoria Milan en utmärkt tjänst för dem som vet vad de söker. Detta är inte en plats för den som bara är ute efter att hitta kärleken. Istället är detta ett forum för både män och kvinnor som söker efter en hemlig relation eller en affär med en främling. Det finns ingen tvekan om att dejtingsidan har en stor mängd spänning och mystik, och att den erbjuder en unik upplevelse.

Victoria Milan gör ett utmärkt arbete för sina målgrupper, som att uppmuntra användare att registrera sig helt anonymt om de så önskar. Det finns inga krav att använda sina riktiga namn eller personuppgifter.

Priserna på Victoria Milan är mycket rimliga jämfört med andra kända dejtingsajter. På några andra ställen kan du betala tre gånger så mycket för ett 3-månadersabonnemang. Det är därför ett mycket förmånligt pris. Hemsidan skulle kunna höja priserna utan att det skulle orsaka många protester från sina användare. När det kommer till kritan, om du är gift och letar efter ett förhållande, har du förmodligen tillräckligt med pengar.

Victoria Milan sticker ut när det kommer till användargränssnittet med sin enkla och intuitiva hemsida som är lätt att navigera. Knapparna är inte lika tydliga som vi är vana vid på andra dejtingsidor, men man blir aldrig förvirrad eller undrar var de är. Det är extremt svårt att gå vilse på sajten och de flesta hittar snabbt vad de letar efter. Victoria Milan är en speciell dejtingsajt som inte passar alla, men den tillhandahåller ändå en bra plattformsfunktion. Vi har sett att dejtingtjänsten förtjänar beröm för hur de skyddar användarnas information och foton. Victoria Milan är en innovativ dejtingsajt i sin nisch.

Annonsering

Smartdejt.se är en webbplats som ger användarna en jämförelse av olika dejtingsajter, tillsammans med objektiva recensioner av dessa.

För att kunna upprätthålla och vidareutveckla vår sajt måste vi täcka upp de kostnader som är förknippade med att driva den, samt gå med vinst. Därför har vi infört en hänvisningspolicy som ger oss en hänvisningshonorar om vi hänvisar en person till en dejtingsajt som sedan registrerar sig och/eller köper en prenumeration.