Recension av C-Date

C-date är en av de bästa alternativen för de som önskar att ha en snabb romans

Vad som vi tyckte om.

  • Perfekt för informell dejting
  • Sverige har många medlemmar
  • Både den gratis och den betalningsversionen
  • Enkel att skapa ett konto

Egenskaper

  • Bäst lämpad för: Casual dating
  • Gratis version: Ja
  • Premiumversion: Ja. 449 kr per månad
  • Distribution: 53% kvinnor och 47% män
  • Största nackdelen: Man måste vara Premium-användare för att skicka ett meddelande.

En viktig dimension i livet är att hitta en partner, oavsett om det är en flört eller en livspartner. Tyvärr har många personer inte tillräckligt med tid att lägga till det. När man slutar vara ung och slutar studera, blir det även svårare att träffa andra, eftersom livet blir mer rutinmässigt och osocialt.

Fördelen med nätdejting är att det är ett bra sätt att få kontakt med andra snabbt. Det tar bara några minuter att skapa en profil på de flesta dejtingsajter, så att du kan börja prata med andra som söker efter en partner. Men det finns också ett problem, eftersom inte alla som är på dejtingsajter har seriösa avsikter.

Kanske har du inte tid för ett långvarigt förhållande i ditt liv som redan är upptaget av att arbeta sig uppåt. Då kan casual dating vara ett passande alternativ. Det är ett kortfristigt sätt att få tillfredsställelse. Dejtingtjänster som är inriktade på detta är ganska många, men C-Date är ett av de mest välkända. Det är inte sällan man ser tjänsten marknadsföras i TV.

C-Date är en förkortning för Casual Dating, något som denna hemsida har till syfte. Det är ett spannande alternativ för dem som inte är ute efter ett fast förhållande och som C-Date kan hjälpa till med. I den här artikeln kommer vi att fördjupa oss i vad som gör C-Date så unikt inom denna nisch och ge en nyanserad recension av en av Sveriges mest populära dejtingsajter.

General information about C-Date

C-date webbsida

På grund av den moderna livsstilen har dejting utan en seriös relation ökat i popularitet. Det är därför C-Date har fått så många nya användare genom åren. Det bör noteras att C-Date är en av de bästa när det kommer till att hålla dina relationer med andra människor så privata som möjligt.

Företaget som står bakom C-Date har sitt ursprung i Luxemburg, vilket ger tjänsten en känsla av exklusivitet. Luxemburg liknar på många sätt Sverige där människor ofta letar efter en flirt, men inte nödvändigtvis ett långvarigt förhållande. Dagligen har C-Date tusentals flörtar över hela världen.

C-Date presenterar statistik på sin hemsida som bekräftar detta. Det ger dig en insyn i vad som sker på den här dejtingsajten, utan att några personuppgifter läcker ut. Om du är intresserad av att hitta en flört är det värt att veta att 72% av de över 10 000 dagliga flörtarna slutar med ett fysiskt möte.

C-Date ger inte bara statistik om sin målgrupp, utan skapar även en bild av dem genom designen av hemsidan. Den är mycket användarvänlig och informationen delas med hjälp av korta meningar och bilder. Till skillnad från många andra dejtingsidor är det klart och tydligt vilket syfte C-Date har.

C-Date är den största sajten för Casual Dating i Sverige, och den är populär över hela världen. Varje dag registrerar sig 25 000 nya medlemmar, många av dem i Sverige. Detta skiljer sig från andra dejtingsajter, som ofta har flera gamla och oanvända profiler.

Generellt sett är C-Date ett av de mest effektiva online-dejtingalternativen. Om du letar efter ett informellt förhållande är sajten särskilt lämplig. Det finns många som har delat sina framgångsrika erfarenheter från denna dejtingsida, och statistiken säger sitt. Om målgruppen för C-Date passar dig, kan sidan definitivt förbättra ditt kärleksliv.

Vilka är lämpliga att använda C-Date?

Välj de upplevelser som du vill ha från C-date

Många av de moderna dejtingsajterna vänder sig till en stor publik. Det är inte så att de har ett särskilt målgrupp. Detta kan vara bra eftersom det ger mer valmöjligheter, men det kan vara frustrerande att försöka hitta en match. Om du bara är ute efter ett kortfristigt förhållande är en sådan bred dejtingsajt inte den bästa lösningen.

C-Date erbjuder ett smidigt sätt att tillföra lite extra spänning till dina relationer. Sajten är skapad för att hjälpa dig som är ute efter något icke-förpliktande, ett medvetet snedsteg, en extra flirt eller något annat. Det finns många olika målgrupper som använder tjänsten, men det som de har gemensamt är att de söker något spännande, istället för det traditionella.

Om du har nått en punkt i ditt förhållande där du känner att du behöver ta ett steg tillbaka, då kan C-Date vara ett bra alternativ. Många oroar sig över att deras personliga information ska läcka ut, men det är inte något att oroa sig för här. C-Date använder både krypteringsteknik och håller dold känslig information, vilket gör det nästan omöjligt för din partner att hitta dig.

C-Date är perfekt för människor som är unga och ambitiösa och som prioriterar sin karriär. Det kan vara svårt att dejta eftersom de flesta fortfarande söker efter ett långvarigt förhållande. Men om du tittar igenom C-Date's medlemmar kommer du att hitta många som har samma intressen, vilket gör det enkelt att känna sig hemma.

Par som vill ta sina aktiviteter i sängen till en ny nivå kan hitta C-Date som en perfekt målgrupp. Det har varit tråkigt de senaste åren, så att be om hjälp från en vän är inte lämpligt. C-Date kan erbjuda en möjlighet att nå ut till ett stort antal användare som kan hjälpa till att förbättra relationen, eftersom det kommer att bli ett äventyr för alla inblandade.

Antal medlemmar/aktivitet

C-Date har haft ett imponerande resultat med drygt 10 års erfarenhet av branschen, där de har nått 39 miljoner globalt. Dessutom har de nått nästan 20 miljoner medlemmar i Europa. Trots det är chansen liten att man ska dejta utanför Europa via C-Date. Lyckligtvis är antalet medlemmar i Sverige ändå högt, med över 450 000 medlemmar.

Trots att C-Date är en mer specialiserad dejtingsajt än vissa av Sveriges största, har den nästan lika många användare. Detta visar hur populärt casual dating har blivit för genomsnittliga svenskar. Karriär och andra livsmål har fört fram det mer lättsamma förhållandet.

Som tidigare påpekat finns det ett stort antal användare på C-Date. Många dejtingsajter har många medlemmar, men det är de aktiva medlemmarna som gör ett intryck på dig som användare. På C-Date kan du se fram emot många spännande kontaktförslag från andra personer som är lika insatta som du.

På C-Date är könsbalansen mycket jämn, med en liten övervikt till män. Detta beror på att kvinnor får gratis medlemskap, så män kan vara säkra på att de alltid kommer att ha partners tillgängliga. Till skillnad från många andra dejtingsajter, har C-Date haft den här jämna könsbalansen under en längre tid.

Efter att ha registrerat dig hos C-Date kommer du antagligen uppleva intressanta profiler. Det kan ta lite tid, men med det stora antalet aktiva medlemmar är det ganska sannolikt att du kommer att stöta på intressanta profiler direkt. Detta är en stor fördel med C-Date jämfört med andra dejtingsidor som har liknande funktioner.

Funktioner som finns tillgängliga i olika applikationer

Många dras till dejtingsajter tack vare modern teknik och dess olika funktioner. Algoritmen som matchar användare är förstås en av de viktigaste, men det finns andra användbara saker som användare uppskattar. Att ha chattmöjligheter och skapa sin egen användarprofil är något som förväntas, och även tillgängligt på C-Date.

C-Date har mycket att erbjuda, inklusive en spännande specialisering. En av de mest lockande funktionerna är det erotiska galleriet, där användare kan ladda upp nakna och stygga bilder av sig själva. Dessutom kan du definiera din erotiska typ, vilket ger dig chansen att ytterligare matcha bättre med dem du letar efter.

C-Date är en dejtingtjänst som erbjuder diskretion. Dess viktigaste funktion är att skydda personuppgifter. Det gör att du kan ha en flirt, även om du redan är i en relation, utan att behöva oroa dig för att dina personuppgifter ska avslöjas. C-Date hjälper dig att upprätthålla den här integriteten på ett mycket effektivt sätt.

Du kan skicka och få så många meddelanden och kontaktförslag som du vill som Premiummedlem. Det finns inga gränser för läsning av meddelanden som du får från intresserade personer. Du kan spara kontakter och meddelanden för att kunna återvända till dem om du önskar.

C-Date sticker ut bland andra dejtingsajter för att deras mobilapp är extra funktionell. Den är tillgänglig både för iPhone och Android, och är lätt att använda. Det betyder att du kan inleda en flört även när du är upptagen i din vardag, utan att behöva använda en dator. C-Date följer upp den tekniska utvecklingen, vilket gör att de står över andra dejtingsajter.

Registrera dig

På C-date finns det en gratis och en premiumvariant att välja mellan

Registreringen kan skapa spänning och ångest, vilket håller tillbaka många från att gå vidare i processen. Personlighetstestern kan ta lång tid och få personen att tappa intresset. Trots att man vet att dessa tester är nödvändiga för att starta algoritmen. Lyckligtvis använder C-Date relevant data för att hitta en match till dig.

C-Date är en av få dejtingsajter som inte kräver att man genomgår en personlighetstest. Istället görs ett enklare test som baseras på ens egna preferenser. Vilka är dina önskemål när det gäller att träffa människor? Vad för kön söker du? Hur ser du ut? Det är frågor som kan dyka upp och som C-Date använder för att hitta lämpliga användare.

Det är totalt sex steg att följa, där du kommer att stöta på enkla formulär och frågor som rör din personlighet. När du är klar får du ett konfirmationsmeddelande för ditt konto. Hela processen tar antagligen cirka 15 minuter, som är standard för en genomsnittlig dejtingsajt.

Processen som C-Date erbjuder gör att registreringen är snabb och smidig. Du slipper långa och tråkiga frågor, utan svarar direkt på relevanta frågor. Allt presenteras med stegvisa instruktioner och grafiska illustrationer som gör registreringen modern och rolig.

Kostnad

Det är ofta sagt att man inte kan sätta ett pris på kärlek. Många skulle nog hålla med om att samma sak kan sägas om en romantisk flört i en annan annars hektisk och tråkig vardag. Att priset är viktigt är något som alla tänker på, även när det gäller att använda en dejtingsajt. Förhållandet mellan pris och kvalitet är det som är avgörande.

C-Date har ett pris som är rimligt, och som naturligtvis ökar med tiden som du är medlem. Du kan välja mellan tre olika alternativ för prenumeration: 3, 6 eller 12 månader. Det beror på hur länge du tror att du kommer att vara inne på casual dating och hur lång tid du tror det tar att få resultat.

En 3-månaders prenumeration kostar dig 605 NOK per månad, men om du väljer ett helårsabonnemang så sänks priset till 375 NOK per månad. Det finns alltså goda besparingar att göra om du väljer att prenumerera under hela året. Det kan kännas tråkigt om du hittar den rätta partnern direkt, men det är ändå ett bra erbjudande, speciellt för casual dating.

Chansen är hög att du önskar att träffa fler än en partner. Sett till helheten kan tre månader vara för kort och därför är det bäst att förnya din prenumeration direkt för att spara pengar. I ett år med C-Dates tjänster kan ingen annan konkurrera.

Kvinnor erbjuds ett gratis medlemskap hos C-Date som ger dem full tillgång till all information. Män har i motsats till detta begränsade funktioner som innebär att de bara kan skapa kontot, ta emot meddelanden och kontaktförslag - inget mer. För att få ut det mesta av C-Date måste man därför uppgradera sitt konto ganska omedelbart.

Kundsupport

När man tänker på dejtingsidor är kundtjänsten inte alltid det som kommer först i tankarna. Om du letar efter en person att dela ett förhållande eller en flört med, är det detta du bör fokusera på. Men det är även viktigt att överväga kundtjänsten noggrant, eftersom det kan visa sig vara viktigt för dig. C-Date erbjuder en utmärkt kundservice på detta område.

Om du hamnar i en situation som innebär att du har ett klagomål, vill avsluta ditt medlemskap eller har andra frågor som kan uppstå, kan du enkelt kontakta C-Date. Företaget föredrar att kommunicera via e-post och du får ett snabbt svar från deras kundservice. Du kan alltid räkna med att få svar på svenska, något som inte alltid gäller för andra dejtingsajter.

C-Date erbjuder dig möjligheten att ringa kundtjänsten. Ibland kan det vara bäst att prata med någon, särskilt om du har en specifik fråga som du behöver hjälp med. Det är inte alltid lätt att förklara saker i ett e-postmeddelande. Deras anställda är vänliga och svarar snabbt med ett positivt humör. Det är inte alltid en trevlig upplevelse att kontakta kundtjänst, men C-Date gör det till en positiv resa.

På sidan "Om oss" hos C-Date kan du hitta information om hur man kontaktar kundservice, inklusive postadressen. Det är bra att veta exakt var företaget finns, även om det inte är något du antagligen behöver tänka på. Kontaktinformationen är konfidentiell och du kan känna dig trygg när du söker efter den.

C-Date jämfört med andra dejtingwebbplatser

C-Date är troligen den bästa plattformen för allmän ‘casual dating’ som finns i Sverige. Även om sajter som Match, ElitSinglar, Academic Singles och andra populära sidor kan hjälpa dig att hitta människor som söker efter casual dating, är C-Date den bästa. Medan en app som Tinder ibland kan bli skräpig för många användare.

Tyvärr är det många bedragare på marknaden som erbjuder skräptjänster inom casual dating. Detta leder ofta till att många väljer att undvika onlinedejting. C-Date, å andra sidan, har lyckats skaffa sig ett mycket gott rykte och har blivit erkänd av många svenskar.

En negativ aspekt med C-Date är att det inte alltid är enkelt att finna en lämplig partner. Detta är dock oftare ett resultat av casual dating som helhet än sajten i sig. I slutändan är det lättare att hitta någon att träffa för en kopp än att be någon om att börja ett oförpliktigt förhållande.

C-Date är känd som den bästa sajten inom casual dating, men det finns andra som går ett steg längre. Victoria Milan har specialiserat sig på att erbjuda sidoflörtar till de som är gifta, något som C-Date inte erbjuder. Denna dejtingsajt har främst marknadsfört sig som en hemsida för gifta som söker en äventyrlig affär.

Oavsett så är C-Date ett utmärkt val för casual dating. Bedrägerier är vanliga på marknaden, så det är bra att se seriösa aktörer som C-Date, som är ganska ovanliga. Könsfördelningen är också bra eftersom sajten är inriktad på casual dating. I jämförelse med andra dejtingtjänster sticker C-Date ut positivt om du letar efter denna typ av dejting.

Förslag för att använda C-Date

Oavsett hur bra den här sajten är, är det viktigt att du använder den på rätt sätt. Om du har C-Date bör du vara ärlig i din profil, precis som du skulle vara med andra dejtingsajter. Du bör vara ärlig om dina fysiska egenskaper, såsom höjd och kroppstyp. Det är inget bra att ljuga om detta, eftersom det så småningom avslöjas.

Du bör också vara medveten om detta på andra sätt. Trots att den personen du pratar med uppvisar de perfekta flörttecknen, kanske du vill begära bilder av deras överkropp. Du kan hitta detta i deras erotiska galleri, vilket ger dig en bättre indikation om om detta är den rätta personen för dig.

Slutresultatet

Vi har gjort en noggrann utvärdering av C-Date, där vi har belyst många aspekter av den här dejtingsajten. Den har blivit välkänd bland svenskar och är en plats där människor som söker efter en partner är seriösa. C-Date är en del av ett område som ofta kan ses som ifrågasättande, men den här webbplatsen sticker ut.

C-Date är en sajt som ger svenskar möjlighet att uppfylla sina drömmar online. Registreringen är snabb, enkel och helt gratis. För att kontakta andra medlemmar krävs dock att man betalar en avgift. Det är rekommenderat att prenumerera för en längre period, speciellt om man är ute efter casual dating.

C-Date är en modern produkt som har ett enkelt och innovativt gränssnitt som är lätt att navigera. De kommunicerar tydligt vad de vill uppnå, både genom text och visuellt. De har investerat mycket tid och resurser för att skapa en plattform som kan ge en avslappnad och pliktlös dating-upplevelse, trots att den typen av dejting är föremål för mycket misstänksamhet. C-Date är en seriös aktör som har stöttats av många reklamkampanjer, och många har haft goda erfarenheter av dem. Om du letar efter casual dating är de helt klart värt att testa.

Annonsering

Smartdejt.se är en webbplats som ger användarna en jämförelse av olika dejtingsajter, tillsammans med objektiva recensioner av dessa.

För att kunna upprätthålla och vidareutveckla vår sajt måste vi täcka upp de kostnader som är förknippade med att driva den, samt gå med vinst. Därför har vi infört en hänvisningspolicy som ger oss en hänvisningshonorar om vi hänvisar en person till en dejtingsajt som sedan registrerar sig och/eller köper en prenumeration.